Bahçe Mobilyaları ile Yapabileceğiniz Sofistike Dokunuşlar

Bahçe mobilyaları ile açık alanlara çok daha konforlu ve estetik bir duruş kazandırmak mümkün. Fakat bu noktada ufku geniş tutmak ve hayal dünyasına açılan kapıları aralamakta da fayda var. Yalnızca bir bahçe koltuğu ya da minik bir masa takımı ile yaratılan kurgulara çok daha özgün ve keyifli dokunuşlar yaparak bahçelere tanınan rolleri değiştirebilir, açık alanları yeniden yorumlayabilirsiniz. Modern dünyada bir sığınak ve arınma alanı olarak görülen bahçeleri en az evin içi kadar özenle döşeyerek ve ruhunuzun ihtiyaçlarına uygun senaryolar yaratarak yaşam kalitenizi yükseltmek sizin ellerinizde.

Bahçe Mobilyaları ile Açık Hava Odaları Kurgulayın

Geçtiğimiz yıllarda hayatlara giren yaşam felsefeleri ve gittikçe yoğunlaşan metropol yaşamı evlerin açık alanlarına verilen değeri artırdı. Uzmanların yeşille geçirilen zamanın maksimuma çıkarılması hususundaki önerileri de eklenince bahçeler vazgeçilmezlerimizden oldu. Artık çoğumuz eve geldiği gibi kendini konforlu bir bahçe koltuğu üzerine bırakmak ve günün stresinden arınmak istiyor. İşte bunu her mevsimde ve her hava koşulunda rahatlıkla uygulamaya koymanın yolu da, açık havada oda kurguları yaratmaktan geçiyor. Cam fanusu andıran doğanın kendine has büyülü enerjisini içerisine taşıyan açık hava odaları bahçelere hayat veren unsurlardan. Siz de içerisinde bahçe koltuğu modelleri, puflar, bahçe sehpası ya da bahçe köşe takımı yerleştirilmiş bir açık hava odası tasarlayarak her mevsimin keyfini açık alanda çıkarabilirsiniz.

Konforlu Bahçe Koltuğuyla Doğanın Kalbinde Kişisel Bir Koza Yaratın

bahçe koltuğu

İçsel yolculukların önemi her geçen gün daha çok anlaşılıyor. Kişinin kendiyle baş başa, kaliteli zaman geçirmesinin hem ruh hem de beden üzerindeki etkisi yadsınamaz. Siz de bu mistik tecrübeyi tabiatın kollarına taşıyabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey, konfor katsayısı yüksek bir daybed, şezlong ya da bahçe koltuğu. Burada alanın boyutuna ve kendi ihtiyaçlarınıza göre bir seçim yapabilirsiniz. Bu ögelerle kendinize bahçenin en sakin köşesinde yalnızca size özel bir koza yaratabilirsiniz. Burada geçirilen dakikaların yaşamınıza kattığı enerjiyi fark ettiğinizde artık çok daha mutlu biri olduğunuzu göreceksiniz.

Bahçe Masa Takımları ile Çalışma Saatlerini Açık Alanlara Taşıyın

bahçe mobilyaları takımı

Pandemi dönemi boyunca evlere kapandık. Ve bu süreçte çoğumuz evden çalışma sistemine geçiş yaptık. Artık ofislerden çıkan bedenlerimiz bir yandan evin konforuna alışırken bir yandan da daha fazlasını istemeye başladı bile. İşte eğer siz de kendinize hem rahat ve ergonomik hem de çok daha verimli bir çalışma alanı arıyorsanız, bahçelere yönelebilirsiniz. Vücudun anatomik özellikleri göz önüne alınarak tasarlanan bahçe masa takımı modelleri ile açık alanlarda çalışma noktaları kurgulayabilirsiniz. Bu kurguyu açık hava odası içerisine yerleştirerek dört mevsim bahçede çalışmanın tadını çıkarabilirsiniz. Geniş boyutlarıyla ön plana çıkan bahçe masa takımı tercih ederek toplantılarınızı evinizin açık alanlarına taşıyabilir, ortaklarınızı tabiatın kalbinde ağırlayabilirsiniz.

Bahçelerde Ultra Yenilikçi Bir Bakış Açısı: Açık Hava Mutfakları

bahçe mobilyaları masa

Vizyoner ve yenilikçi ruhları kendine çeken en farklı konseptlerin başında, açık hava mutfakları geliyor. Tabii burada açık havada yapılan brunch ve barbekü saatlerinden bahsetmiyoruz. Bahçeye taşınan bütünsel bir mutfak kurgusu son dönemin en popüler dekorasyon şifrelerinin başında geliyor. İç mekanda kullanılan mutfak ekipmanlarının bahçeye taşındığı senaryolar ile açık alanda yepyeni bir ev kurgusu yaratabilirsiniz. Bar sistemleri ve ahşap, rattan ya da alüminyum bahçe masa takımı modelleri ile mutfak kurgusunu tamamlayabilirsiniz.

Açık Alanlarda Çocuksu ve Keyifli Aksanlar Yaratın

Açık alanların keyif katsayısını yükseltmek için belli noktalara bahçe salıncağı yerleştirebilirsiniz. Bahçe dekorasyonuna dahil edilmemiş bir alanı insanı konforuyla içine çeken ve ruhundaki çocuksu duyguları uyandıran bir salıncak modeliyle süsleyebilirsiniz. Manzaranın en güzel noktasına yerleştirilecek bir daybed ya da şezlong ile doğayı ve evinizin bahçesini yeniden keşfedebilirsiniz.

Açık alanlarda hayallerinizdeki tüm kurguları yaratabilirsiniz. Yeter ki en doğru şifreleri belirleyin ve sonrasında dış mekanlara uygun olarak üretilen, kaliteli bahçe mobilyaları tercih edin. Tüm bu adımlar ile evin doğayla birleşen noktalarını yaşamın merkezi haline getirebilirsiniz. Size ihtiyacınız olan her türlü açık hava mobilyasını yenilikçi vizyonu nitelikli materyalle bir araya getiren Snoc Outdoor Furniture’da bulabilirsiniz.