Tabiatın Keyfini Konforlu Bahçe Kanepesi ve Koltukları ile Çıkarın

Açık alanları evlerin odak noktası haline getiren dekorasyon normlarının etkisi sürüyor. Zaten bizler de natürel enerjinin bedende ve ruhta yarattığı iyileştirici etkiyi çok sevdik. Bu nedenle artık bahçelerden vazgeçemeyeceksiniz gibi duruyor. Bu ruhu korumak için açık alanlara yerleştirilecek mobilyaları seçerken titiz davranmak gerekiyor. Bu aşamada en iyisi artık yaşama daha çok dahil ettiğimiz, meditasyon ve sosyalleşme merkezin haline getirdiğimiz bahçeleri stilize ederken konfor katsayısı yüksek, benliğin estetik ihtiyacını giderecek şık ve fonksiyonel bahçe koltuğu ve kanepesi modellerine yönelmek. Organik formuyla alanların atmosferini besleyen bahçe kanepesi ve oturma grubu modelleri son zamanlarda trendlere yön veren kreasyonların başrollerini oluşturuyor.


Hem Minimal Hem de Estetik Bahçe Koltuğu Modelleri

bahçe koltuğu

 

Bahçe, teras veya balkon için koltuk seçerken evin geneline hakim dekorasyon şifrelerini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Son dönemlerde minimalizm akımının dekorasyondaki etkisini seven benlikler de bahçe koltuğu seçimlerini bu felsefe doğrultusunda tasarlanan modellerden yana yapıyorlar. Çoğunlukla metal ve ahşap birlikteliğini yansıtan tasarımlar oldukça şık. Ahşabın organik formunu koruyarak heykelsi dizaynlara dönüştüren parçalar natürel dokuyla mükemmel bir uyum yakalıyor. Metalin rafine ruhuyla minimalist rüzgarlar estiren ürünler açık tonların ön planda olduğu monokrom renkleriyle dikkatleri çekiyor.


Sofistike Çizgilerle Bezeli Rattan Koltuk Çeşitleri

 

Rattan dokunun kullanılmadığı bahçe dekorasyonu yoktur desek abartmış olmayız. Çünkü rattan bulunduğu ortamın enerjisini ısıtan büyülü bir materyal. Kaliteli ham maddelerden üretilen organik ve sentetik rattanı alanlara taşıyan mobilyalar da bu nedenle çok seviliyor. El örgüsünün kendine has duruşunu bahçelere entegre eden rattan kanepe takımları göz alıcı. Daha çok toprak tonların ağırlıkta olduğu rattan koltuk kreasyonlarında renkli ve desenli yastık dokunuşları tasarımlara hareket katıyor. İskeletleri saran konforlu oturma alanları günün enerjisini yükseltmek isteyenlerin bedenini bulutların üzerine taşıyor.


Natüralist Benliklerin Vazgeçilmezi Hasır Koltuk Tasarımları

hasır koltuk

 

Rattan bahçe koltuğu kreasyonlarında kendine bambaşka bir yer edinen hasır parçalar gerçekten çok şık. Çoğu zaman ahşapla rattanı bir araya getiren hasır bahçe koltuğu modelleri tabiatın ruhunu besliyor. Doğanın kalbine yerleştirilen tekli bahçe koltuğu tasarımlarıyla kişisel koza kültürünü yaşatma imkanı sunan dizaynlar ergonomik formları sayesinde vücudun yorgunluk seviyesini düşürüyor. Siz de açık alanların her noktasıyla kusursuz bir ahenk yakalayacak hasır bahçe koltuğu kreasyonlarından tarzınıza uygun parçalar seçerek doğayı yaşamın merkezine taşıyabilirsiniz.


Alanların Keyif Dozunu Artıran Parçalar: Bahçe Köşe Koltuk

rattan bahçe köşe takımı

L formlu köşe koltuklar keyif ve samimiyet katsayısı yüksek alanların vazgeçilmezi. Geometrik dizaynı sebebiyle insanları birbirine yakınlaştıran köşe koltuklar bahçelerde yerini aldı bile. Rattan dokunun işlendiği tasarımlar sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanın enerjisini artıracak. Ahşabı modern bir formla buluştururken doğal dokusuna zarar vermeyen tasarımlar oldukça egzotik. Teak dokunuşlarla tavrı ısıtılan minimal modellerse açık alanlara fütüristik bir bakış açısı katmaya hazır. Köşe formlu bahçe koltuğu tasarımlarını tekli kurgular ve puf parçalarla kombinleyerek sosyalleşme alanını genişletmek de mümkün. Siz de dostlarını ve ailenizle geçireceğiniz zamana kalite katacak parçalarla açık alanların kimliğini değiştirebilirsiniz.


Estetik Bahçe Koltuğu Tasarımları ile Açık Alanlara Karakter Katıyor

 

Birbirinden şık ve özgün bahçe koltuğu modelleriyle açık alanlarda farklı kurgular yaratmak mümkün. Köşe koltuklar sosyal ekosistemlerin başrolüyken dinlenme ritüellerinizin vazgeçilmez noktası da olabilir. Bahçelerin en derin noktalarına yerleştirilen tekli kurgular benlikle baş başa geçirilecek zamanları rehabilite etkili anlara dönüştürebilir. Size her boyuttan alanı değerlendirme imkanı sunan balkon koltuğu modelleriyle dış mekanların her bir noktasını yaşam alanına dönüştürebilirsiniz. İkili balkon koltuk modellerini, şezlong veya daybed gibi farklı fonksiyonlardaki mobilyaları alanlarda kendi stil haritanızı yansıtacak senaryolar tasarlamak için kullanabilirsiniz. Snoc Outdoor Furniture’ın seçkin kullanıcısının yaşam standartlarını yükseltecek kusursuz kreasyonları arasından dilediğiniz balkon kanepesi veya bahçe koltuğu tasarımlarını seçerek açık alanları yaşama entegre edebilirsiniz.